Studietilbud/Global Disippel

Global Disippel

Bibelskolen for deg som vil bli disippelgjort, oppleve en annen kultur fra innsiden og bety en forskjell. På Global Disippel har du som en del av bibelskoleåret praksis i utlandet i 4,5 måned samtidig som du får tett oppfølging og mentoring både før, under og etter uteoppholdet.

25. august - 16. oktober: Forberedelse

De første månedene på Gå Ut Senteret får du praktisk rettet undervisning om hva det vil si å være en disippel og hvordan du kan kommunisere interkulturelt. I tillegg til staben på Gå Ut Senteret henter vi inn mange spennende forelesere som er spesialister innenfor sitt felt.

Du blir også godt kjent med teamet du skal reise ut med. Du får din egen veileder som følger opp både deg individuelt og teamet ditt som fellesskap. Du bor på enkelt eller dobbeltrom på et av våre 5 hus sammen med 10-12 andre. 

16. oktober - 15. Mars: Praksis i utlandet 

Du reiser sammen med et team på 3-4 til Asia, Afrika Europa eller Sør-Amerika hvor du jobber med lokale menigheter/misjonsorganisasjoner. Vi har mange forskjellige praksistilbud og tror du vil finne noe som er midt i blinken for deg:  

 

 

Criminal Minds (Velg blant: Brasil, Paraguay og Mosambik

Modern day Slavery (Velg blant: Nepal, Kambodsja og India )

Education and Development (Velg blant: Kina, Bangladesh, Etiopia og Ecuador

15. Mars - 31. mai: REFLEKSJON 

Reisen er ikke over når du kommer hjem. Vi hjelper deg både med å lande igjen i Norge og å omsette alle intrykkene og kunnskapen til verktøy du kan bruke resten av livet. Her blir det også mer bibelundervisning. 

 

 

"Så utrolig godt det er å være omringet av så mange flotte folk på et så flott sted! Anbefaler virkelig et år på GUS! Solveig Karin Pedersen, student 12/13 med praksis i Kambodsja 

"Eg er veldig fornøyd med året mitt her på GUS. Har lært mykje om Gud og meg sjølv, fått mange gode vennar og hatt eit fantastisk uteopphold "  Sigrid Nese, student 12/13 med praksis i Brasil

"Dette er det beste året jeg har hatt i hele mitt liv"  Eirik Stenberg, student 10/11 med praksis i Mali 

 "Året på Gå ut senteret var et år hvor jeg ble utfordret på flere områder, og ble bedre kjent med meg selv, Gud og andre. I etterkant har jeg merket at jeg har fått en økt forståelse og respekt for andre kulturer og samfunn, og er i dag mye mer forsiktig med å være forenklende og stigmatiserende når mennesker ikke er lik meg selv." Kristin Jellestad, student 08/09 med praksis i Nepal 

Global disippel er med andre ord studiet for deg som vil: 

- bety en forskjell og bli forandret

- reise og oppleve en annen kultur fra innsiden

- bli utrustet til å leve livet som disippel 

 Et år på Global Disippel kort fortalt: 

- Fellesfag, fordypning og praksis
- 2 mnd undervisning og forberedelse 
- 4,5 mnd på team i utlandet
- 2,5 mnd undervisning og formidling 

Global Disippel tar deg nærmere og videre 
- Nærmere Gud, andre mennesker og deg selv
- Videre i ditt kristne liv og videre ut i verden 

Søknad
Søknadsskjema finner du her
Opptaket starter 01. januar men du kan søke om skoleplass helt frem til 15. april. 

Har du spørsmål?
Ring Jens/Linda (stipendiat 13/14) på mobil: 974 12 096 / 909 39 325
eller Trygve (linjeleder) på: 400 27 868

 

Related articles